вторник, 10 ноября 2020 г.

клас предмет завдання 7 кл біологія Розгляньте малюнок зовнішньої будови травневого хруща і нижче дайте відпові на питання в зошиті. По новій книзі параграф 13, в кого інша – читають різноманітність комах. Розглянь, зі скількох відділів складається тіло хруща. Які придатки містяться на кожному з відділів тіла хруща? 1. Скільки вусиків на голові в травневого хруща? Розглянь за допомогою лупи ротовий апарат комахи. 2. Поклади хруща на спину. Скільки в нього ніг? Зі скількох члеників складається кінцівка? Чим вона закінчується? На скільки сегментів поділені груди хруща? До якого сегмента прикріплюються кінцівки? 3. Трохи підніми надкрила препарувальною голкою і розглянь під ними прозорі крила. Намалюй форму крила і зроби малюнок його жилкування. Опиши будову крила комахи і поясни, навіщо потрібні жилки. 4. Чи є крила хруща його кінцівками? 5. Уважно розглянь черевце і знайди на ньому дихальця. Полічи їх кількість.. 6. Зроби висновок про те, які особливості будови є підтвердженням пристосованості травневого хруща до сухопутного способу життя. Запиши висновок у зошит. 8 кл химия Параграф 17, читать, сделать конспект, выучить типы связей. 8 кл біологія Решить тесты Тестирование по теме «Пищеварение. Обмен веществ» Выберите один правильный ответ 1. С пищей человек получает 1. А)жиры и белки 2. Б)жиры и углеводы 3. В)минеральные соли 4. Г)воду 5. Д)все ответы верны 2. Переваривание и всасывание углеводов начинается в(во) 1. А)рту 2. Б)желудке 3. В)глотке 4. Г)током кишечнике 5. Д)толстом кишечнике 3. К органам пищеварения не относится 1. А)глотка 2. Б)трахея 3. В)пищевод 4. Г)слюнная железа 5. 4. Для пищеварения характерна 1. А)механическая функция 2. Б)секреторная функция 3. В)всасывающая функция 4. Г)все перечисленные функции 5. Резцов у взрослого человека 1. 2 2. 4 3. 6 4. 8 6. Не являются источником энергии 1. А)белки 2. Б)жиры 3. В)вода и минеральные соли 4. Г)углеводы 7. Наибольшее количество энергии выделяется при расщеплении одного грамма 1. А)растительных жиров 2. Б)животных жиров 3. В)жиров 4. Г)углеводов 8. К водорастворимым витаминам относится 1. А)А 2. Б)С 3. В)Д 4. Г)Е 9 Отсутствие в пище витамина С приводит к болезни 1. цинга 2. а) бери-бери 3. б) рахит 4. в) куриная слепота Выберите несколько правильных ответов 10Жиры выполняют в организме функция 1. а) структурно-пластическую 2. б) защитную 3. в) регуляторную 4. г) опорную 5. д) теплоизоляционную 6. е) транспортную 7. ж) энергетическую 11 Установите последовательность этапов пищеварения 1. а) всасывание питательных веществ в кровь и лимфу 2. б) механическая обработка пищи во рту 3. в) удаление непереваренных остатков пищи из организма 4. г) расщепление углеводов под действием ферментов слюны 5. д) расщепление углеводов, жиров и беков до элементарных 6. е) органических соединений 7. ж) смешивание пищи с желудочным соком 12Напишите органы пищеварения 9 кл хімія На двойных листиках, в учебнике на стр. 82 задания 159-163 сделать!!! Параграф 14 – конспект, влуч. Талицу степени окимления на стр. 85 9 кл биология Параграф 15-16, прочитать, сделать конспект ,разобраться!!! 11кл біологія Параграф 28, прочитать, сделать конспект 11 кл химия Параграф 9-10, читати , зробити конспект,на стор. 52 відповісти на питання 69-71,на стор. 57 є вправа вже розв’язана – розібратися!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

10 клас біологія 2305-27.05.23

  Тема1. Похідні зародкових листків. Поняття про провізорні органи. Амніоти та анамнії.  Перейдіть за посиланням, подивіться презентацію та ...